De enquête gehouden door Beringe Buiten om mee te denken over de invulling van activiteiten in het Beringe Buiten Park is afgerond. We zijn erg verheugd dat maar liefst 179 formulieren zijn ingevuld. Dit is 23,2% van de Beringse huishoudens. Een prachtig resultaat, waar wederom uit blijkt dat Beringe erg betrokken is bij het ontstaan en de realisatie van Beringe Buiten!!

De komende weken gaan we de uitslagen op een rijtje zetten, waarbij we wel al kunnen verklappen dat Sport, Bewegen en Ontmoeten de meest ingevulde onderdelen zijn, specifieker gezegd kwamen de wensen voor Jeu de Boules, Multifunctioneel sportveldje en Natuurspeeltuin het vaakste voor.

Op 20 april gaan we een actieve meedenk avond organiseren in De Wieksjlaag waar we alle resultaten van de enquête zullen presenteren. Hiervoor willen we nu al graag iedereen uitnodigen die mee wil denken en mee wil helpen aan de verdere uitwerking en realisatie van diverse mogelijkheden.

Reserveer alvast 20 April 19.30 in je agenda!!!